Finder kammertonen...

Om Helene

Professionelt engagerer jeg mig i to områder: musik og coaching. Omdrejningspunktet for mit virke som både musiker, korleder, facilitator og professionel samtalepartner er det samskabende element. Dét at skabe sammen med andre mennesker – og sætte rammerne, så mennesker kan skabe sammen – er helt centralt for mig.

Jeg hjælper medarbejdere med at synliggøre og forbedre samarbejdet, så teams får optimeret evnen til at nå fælles mål. Gennem både musikalsk teambuilding og Dynamisk Coaching får jeg mennesker til at investere og tage ansvar. Det gælder både i forretningsmæssig sammenhæng, men også ved faciliteringer af mere social karakter, eksempelvis fællessang.

Som coach har jeg fem års erfaring. Jeg sætter relation, nærvær og autencitet i spil. Ved hjælp af Dynamisk Coaching, hjælper jeg mine klienter med at få klarlagt – og handlet på konkrete problemstillinger, så der (igen) er god energi og handlekraft.

Jeg er uddannet kandidat i rytmisk korledelse og elementær musik fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus i 2008, samt certificeret Intensiv dynamisk coach i 2015.

Besøg mig på LinkedIn

© 2019 Helene Eiler Ernst. Alle rettigheder forbeholdt